Monday, September 7, 2009

SMK Ideal Heights Gathering

Bulan2 pose nie selalunyer memang banyak gathering..budak2 sek aku pun tak ketinggalan...best betul dapat jumpa kengkawan lama dulu...masing2 dah ader hidup and career sendiri aku berbangga to be one of the idealian..ahaks..thanks to the organizer for the gathering (ejat & linda)...

5 comments:

romibaiduri zahar said...

bebudak skbbs bila nak gathering ek?

faizalnayan said...

hehehehe ko organize la beb...aku memang dah loose contact..yang ader dalam phonebook aku ko n shidot jer..hehehehe

romibaiduri zahar said...

samalah beb...
aku yang ada pun...
ko, ida pastu ayshah...
ko kenal ayshah lagi tak?
Aku skrng dlm proses nak menjejak Norliha Dayana dan Zuliana...
Doa2kanlah dapat yer

faizalnayan said...

beb norliha dayana ader dalam fren list aku ler..tapi aku tak ingat kat dalam frenster or fb...aku penah jer chat ngan die...

romibaiduri zahar said...

hapara....
ko cube tgk balik...
pastu bagitau aku...
aku nak gak sembang panjang ngn dia.. hehehe