Sunday, December 27, 2009

Another outdoor xtvt

Baru balik dari camp..ngan bebudak aku (itu je la membe2 yang ada dkt area2 umah dari sek dulu)..mcam biasa plan tak dirancang..idea kuar terus chalo..singgah di carefour beli barang2 untuk BBQ, sampai die tempat dituju dalam pkul 9 malam cargas pacak khemah and start nyalakan api untuk BBQ.

Best gak sekali2 skala spend time ngan membe2..
lepas je makan, buka daun trup..to be honest aku x reti main mende nie @ first..tapi bila budak2 nie dah ajak, bleh la catch up..
aku pikir balik kenapa aku tak pandai main kad, kenapa bebudak nie tau smua rule2 main kad..rupa2 nya aku dapat relates balik..

ye la bebudak nie masa belaja dulu smuanya kat uni yang ala sub urban..hahhaha takde hiburan lain itu la dok mengadap mende nie jer kot..
keesokan harinya pagi2 dah bangun, kami ke kawasan air terjun plan untuk mandi manda..best gila siot..!! here few shoot :

2 comments:

zaidzali said...

bestnye bila dapat buat actvty mcm ni.get closer to nature.seronok.

faizalnayan said...

yeah dude..nak abiskan sisa2 bujang aku nie huh...memang le kawen not the end of the world but wonder ade masa bleh buat ke tak mende2 mcam nie..come join us kalo ada masa !!! huahuahua