Monday, August 24, 2009

Blog follower

Aku lepak di suria station macam biasa..tiba2 ader sorang hamba Allah nie mencelah

"abang ada blog kan?...saya selalu follow blog abang, abang photographer ker?..."
aku jawab takder la dik hobi2 je...anyway camner bleh tau blog abang?..saya surf2 lepas tu nampak blog abg..trus saya follow...


Takder paper yang menarik pun kat blog aku nie..btw thanks..

2 comments:

romibaiduri zahar said...

Pejal...
setiap blog ada keistimewaan sendiri...
sejak kau bagi aku blog kau ritu,
sejak tulah aku suka lepak kat tempat kau ni...
aku suka tengok gambar2 kau ambil...
ada bakatlah...
cubalah bakat terpendam kau ni
mana tau ada rezeki boleh menang....

faizalnayan said...

tima kaseih romibaiduri..ahaks