Friday, August 28, 2009

Baju

Baru balik bw mak g pasar aku bosan tak tau nak buat ape bulan2 pose nie jadi aku nak citer pasal baju :

Banyak sejarah baju nie kat aku..ingat lagi beli masa lepas matriks sebelum masuk Uni dolu2...konon2 untuk practikal....masih boleh pakai lagi till now betul la orang cakap "alah membeli menang memaka" (aku pun tak paham pribahasa nie tapi aku rasa mcam sesuai utk ayat aku tu). Aku rasa selesa, confident & tenang bila badan aku mengenakan baju nie sebab tu bila ada hari2 yang penting dalam hidup aku mesti pakai...antara sumbangan baju :

1. Success dalam OCBC bank scholarship interview (masa belaja dulu).
2. Success in practical industry interview with Ernst & Young (one of the big multinational accounting firm)
3. Contribution to my first career after garadute from Uni with Ernst & Young (succeed interview). Ingat lagi aku pakai baju nie during my first & last day in EY...what a nostalgic value..ahaks
4. Success in interview with one of the big financial institution which being my current employment...

1 comment:

romibaiduri zahar said...

beb, lagi cantik kalau kau wat entri ngan ko pakai baju tu sekali... ahakz...
mesti nampak nostalgic cam hero hindi gitu.... hahahah
jangan mara