Tuesday, March 9, 2010

lama gak...

sedar tak sedar lama jugak aku dah tak berblog....tak berkesempatan langsung semenjak dua menjak nie...buat folower2 blog aku sorry le bebanyak (ade ke follower??) meh nak story sket, sebenanya hamba sngat lah sibuk time nie..dengan kejer, urusan kwen, dan umah baru..setiap masa yang terluang aku bahagikan2 mensetlekan satu persatu..

bila masa terluang kadang2 tu bleh jer nak berblog tapi betulla orang kata nak berblog nie kene ader mood kalo takder satu hapa pun tak dapat nak tulis entry..citer pasal mood...mood aku sekarang nie adalah mood diakhir zaman bujang...hua hua hua...apakah mood itu?
happy?
sedih?
blur?
x percaya?
cuak?
kenapa?

***** lu pkir la sendiri ******
Adios !!!!

7 comments:

deekkyy said...

hallo..kunjungi blog ku

http://deekkyy.blogspot.com

boyachilles30 said...

cool...blog ni best.....jadila follower saya http://kakimotong.blogspot.com/ thx

KRAZE ENTERPRISE said...

heeheee

sukiman said...

tulislah apa-apa pun...pasti ada yg setia membacanya...hingga hujung hayat, hehehe

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Den Ayu Solo said...

kunjungi my blog

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors