Monday, February 1, 2010

Penat tapi puas

Weken lepas aku g sg chilling ngan budak2 skolah n member2 yang lain..there were 20 of us..kira gathering ler gak nie..well that was fantastic moment..melihat keindahan alam ciptaan tuhan...

nek becerita sket...kengkawan yang lain sampat di destinasi kira2 8 pagi..aku gerak agak lewat ksudahannya aku sampai kira2 pkul 1 ptng..masa nie smua orang dah naik ke air terjun (kira2 2 jam perjalanan ke atas)

aku naik sengsorang, aku pun macam tak pecaya mcam mana aku bleh gagah masuk hutan sengsorang..orang cakap kalo dah semangat halangan apa2 pun tak kesah..

aku sesat dekat 6 kali..mencari jalan ke air terjun dalam hutan..coverage telephone memang out kat sini..hampir give up berpatah balik ke camp site sebab tak dapat cari jalan ke atas...

luckily otw aku berpatah balik aku terjumpa group yang baru naik...semangat aku datang balik..teruskan perjalanan..terbaik aku naik non stop...

malam tu kami membakara ape yang ptut..resepi utama kambing golek resepi maknok..memang superb..hahahaha

mcm biasa a few shoots...for the day !!!!






Buat kata zayd (sahabat aku)...sekali sekali mendekatkan diri dengan nature nie memang seronok..lari sekejap dari hiruk pikuk metropolitan and serabut keje di ofis...
we had a good moment cant wait for the next outdoor xtvt..!!! yeah !!!!

1 comment:

Awek Tocang said...

bestnye!
syoknye!

http://awektocang.blogaspot.com