Friday, April 24, 2009

Janggut @ semanggol 19/4/09

Hasil kerjatangan aku yang pertama..antaranya (yang lain tak sempat lagi janggut..ko pg lah honeymoon dulu..aku dah macam nak mati kat EY nie) :



2 comments:

eLLe FaRiDa said...

bnyk nye gambar kawin kat blog ko ni...
yang tukang amik gambar ni plak next yer? bagus gakla, amik sendiri gambar kawin..hehehe...
ko charge bape ni utk wedding?

faizalnayan said...

hehehehe...ntah la beb aku sajer2 jer...hawa pun ade tanya quotation untuk gamba tunang die...aku tak reti sangat nak letak harga..aku buat nie hobi jer..bila free..tapi kau tau jer la selagi tak resign kat EY nie..time very limited untuk mende2 nie..